برای افزایش در آمد و پیشرفت مالی در زندگی و شرایط شغلی، راز خاصی وجود ندارد. در این جا به 8 تکنیک اشاره می کنم که این روش ها می توانند زمینه شرایط مالی شما را به سرعت متحول کنند؛ به عبارتی زمان رسیدن به موفقیت های مالی توسط این عوامل شتابدار می شود.
خود من از طریق این روش ها از شرایط بدهکاری مالی در گذشته رهایی یافته و راه میانبر موفقیت مالی کارآمد برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های کارآفرینی را هموار ساختم.من از این تکنیک ها نتایج زیادی بدست آوردم مطمئن هستم که شما هم می توانید. نباید فریب سادگی این تکنیک ها را بخورید. وارد عمل شوید تا ببینید اجرای این تکنیک ها هم چندان که فکر می کنید آسان نیست ولی خیلی خیلی ارزشمند هستند.
8 تکنیک برای افزایش درآمد را گام به گام فرا گیرید:
1- پاکسازی باورهای کمبود
باورهای محدودیت ساز را از ذهن خودتان دور بریزید . قالب های ذهنی خود را تغییر دهید و به جای آن افکار انگیزشی و ترغیب کننده و مثبت در ذهن خودتان جا بدهید. باید بدانید در این عصر ، شرایط رسیدن به پیشرفت های مالی بیش از هر زمانی دیگری وجود دارد. این زمان به زمان عصر فراوانی مشهور است ، چون در هیچ عصری این همه افراد ثروتمند بوجود نیامده است.
راهکار؛ تا می توانید برای خودتان لیست توانایی تنظیم کنید و مهارت های خودتان را در این زمینه ها تقویت و بازبینی کنید و هر روز به توانایی خودتان اهمیت بدهید. به انواع شیوه های درآمد زایی فکر کنید. مغز خودتان را از محدودیت خارج کنید . از فکر کردن به یک لقمه نان بپرهیزید. در این دوران حتی یک شب هم نمی توان با یک لقمه نان زنده ماند چه رسد به زندگی کردن با این شرایط .
2- خودتان را لایق و شایسته ی پیشرفت مالی ببینید
زمانی می توانید انرژی رشد مالی را در زندگی لمس کنید که این شایستگی را در وجود خودتان پرورش دهید. بذرها تنها در زمین های حاصلخیز جوانه می زنند.
باید به بذرهای پیشرفت مالی که در افکار خودتان می کارید ایمان و باور داشته باشید . شروع به بذر پاشی ثروت ساز در افکارتان کنید.
راهکار ؛ هر روز یک ریتم عبارت کلامی مثبت را در یک محل آرام به برای خودتان تکرار کنید. مانند : ” من روز به روز خودم را در فراوانی و پیشرفت مالی می بینم.”
3- از اقدام به بعضی از کارهای وقت گیر دوری کنید
بعضی از کارها را که فکر می کنید شما را از مسیر رشد مالی دور می کند ، کمتر انجام دهید داد. مثل تماشای بیش از حد تلویزیون و یا همنشینی با افراد منفی و بی فایده . از غرق شدن در گوشی موبایل و شبکه های اجتماعی بی ثمر، باید به صورت جدی کنارگیری کنید.
4- جسارت پرداختن به افکار جدید را داشته باشید
موفقیت شما در کارهایی است که دیگران نمی توانند انجام دهند. کارها و افکار جدیدی را که تا این زمان انجام نداده اید ، انجام بدهید . مانند تحقیق در باره یک برنامه جدید ثروت ساز و ایجاد تغییر در کسب و کارتان و مطالعه کسب و کارهای نوآور . شهامت انتخاب افکار و برنامه های جدید می تواند روحیه جنگندگی را در شما پرورش دهد و انرژی شما را برای ورود به ایده های تازه کارآفرینی آزاد کند.
5- مدیریت مسئولیت پذیری
هیچ کس به اندازه شما مسئول زندگی تان نیست . شرایط زندگی شما تنها از وجود خودتان شکل می گیرد. زمان شروع تحول زندگی من از موقعیتی رقم خورد که خودم را مسئول صدرصد زندگیم دانستم. شما سرنوشت ساز هستید نه ساخته شده سرنوشت.
راهکار ؛ کارها و افکار بی ثمری را که تا این زمان انجام داده اید، متوقف کنید . مثل قضاوتهای منفی در مورد شرایط ، افراد و اقتصاد؛ کله و شکایت از شکست های قبلی و مقصر دانستن خانواده ، سیاست و … .
6- نظم ذهنی پول ساز تنظیم کنید.
هیچ چیز به اندازه قدرت تصورات انرژی ساز نیست. باید به صورت مکرر دورنمای اهداف مالی خودتان را مجسم و تصویر سازی کنید . به عبارتی، نگرش مالی خودتان را با تقویت تجسم و تخیلِ موفقیت مالی به شکل مکرر از افکار انرژی ساز بمباران کنید. تصمیم بگیرید که بخش اعظم زمان و انرژی خود را صرف انجام کارهای پرارزش ثروت ساز نمایید و در مقابل، تا آنجایی که می توانید از انجام کارهای کم ارزش و بی اهمیت خود داری کنید.
راهکار؛ خودتان را هر لحظه در موقعیت ممتاز مالی تجسم کنید و هر روز به مکان هایی بروید که در شما انگیختگی و ترغیب و امید پولدار شدن ایجاد کند.
7- انجام کارهای درآمدساز
بعضی از کارها را که فکر می کنید شما را به ثروت نزدیک تر می کند ، بیشتر انجام دهید. مثل کسب آموزش جدید، مطالعه و مهارت آموزی های جدید فنی و هنری و مطالعه زندگی افراد موفق. مشورت با افراد موفق و جستجوی شیوه های سرمایه گذاری توسط آنها.
راهکار؛ به کاری بپردازید که از ته دل عشق آن باشید؛ ولی این دفعه با هدف و برنامه وارد آن شوید و خودتان را متعهد کنید که از این کار ، صاحب یک زندگی جذاب و مهیچ و زیبا می شوید.
8- اهداف تکلیف گرا تعیین کنید
محققان انگیزش پیشرفت بین اهداف خودگرا، اهداف تکلیف گرا و اهداف کار گریز، تمایز قائل می شوند. کسانی که اهداف خودگرا دارند دنبال حداکثر کردن ارزیابی های مطلوب و حداقل کردن ارزیابی های نا مطلوب هستند. آنها دنبال این هستند که چقدر باهوش به نظر می رسند و می خواهند از دیگران جلو بزنند. اما کسانی اهداف تکلیف گرا دارند ، بیشتر روی انجام تکالیف تمرکز می کنند. آنها روی اینکه تکالیف را چقدر خوب انجا بدهند و چه چیز هایی بیاموزند ، متمرکز می شوند.
کسانی هم که هدف های کار گریز دارند، برای هر تکلیفی، حداقل زحمت را می کشند. یک راهبرد خوب برای پیشرفت کردن، تدوین اهداف تکلیف گرا به جای اهداف خودگرا یا کار گریز است.
فراموش نکنید آینده شما به اهداف تان و تعهدی که به آنها می دهید وابسته است. با در دست گرفتن اهدافتان و تسلط بر آنها می توانید انرژی درآمد را به سوی زندگی خودتان تنظیم کنید.
نتیجه پایانی
هم اکنون تلاش کنید که بر اساس 8 برنامه بالا، بعضی از کارها را بیشتر و بعضی از کارها را کمترانجام دهید و یا اصلاً برخی را انجام ندهید و برای هر کدام از این تمرین ها برنامه ریزی کنید.